Napjainkban a kiberbiztonsági kihívásoknak való megfelelés minden szervezet számára elkerülhetetlen. A megfelelő szintű kiberbiztonsági szint eléréséhez pedig ismerni kell, hogy mi folyik a nagyvilágban, milyen trendek jellemzőek, mi várható mind technikai, mind pedig stratégiai szinten. Hol tart ez a terület most? Kik azok az etikus hackerek és hogyan segíthetnek a kiberbiztonsági szint emelésében? Hogyan lesz valakiből hacker?

Ha érdekel a kiberbiztonság és az etikus hackelés, akkor most mindent megválaszolunk ezekkel kapcsolatban. A rendezvényen felszólalnak a Cyber Institute oktatói és tulajdonosai a kiberbiztonság legjobb hazai szakértői: Mádi-Nátor Anett és Frész Ferenc, illetve a képességfejlesztés elismert szakértője: Kürti Tamás. Ha érdekel a kiberbiztonság, ha ezen a területen dolgozol, vagy felmerült benned, hogy továbbképezd magad, akkor érdemes ezen a meetupon érdeklődnöd. 

PROGRAM

A meetupon a kiberbiztonságot három szinten közelítjük meg:

  • Technológia (Frész Ferenc)

Technikai vonatkozású események a közelmúltból kitekintéssel a jövőbe várható támadási technikákkal.

  • Képességfejlesztés és lehetőségek (Kürti Tamás)

Kiberbiztonsági területen lényegében nincs munkanélküliség, néhány éven belül 1,9M szakértő hiányzik majd a globális piacról. Hogyan lehetséges ez és mit kínál ez a szakma a benne dolgozóknak?

  • Stratégia (Mádi-Nátor Anett)

Globális kitekintés a világban zajló folyamatokról, megérkezve az EU-ba, feldolgozva a várható eseményeket.

 

Az előadások mellett lesz szakmai beszélgetés gyakorló etikus hackerekkel a munkájukról (változó szektorokból: kritikus infrastruktúra, bankszektor stb.), majd bemutatunk egy mini-kibergyakorlatot, mely során a hacker gondolkodásmód felhasználásával végigmegyünk egy incidensen, annak hogyanjain és a lehetséges védekezési technikákon.

KIKET VÁRUNK?

  • Bárkit, aki kíváncsi rá, mi az a kiberbiztonság, milyen trendek várhatóak. 
  • Mindenkit, akik gyakorlati példákon keresztül akar bepillantást nyerni az etikus hackerek világába. 
  • Azokat, akik érdeklődnek etikus hacker képzésünk iránt és kérdéseik vannak. 
  • Bárkit, aki kíváncsi rá, milyen az etikus hacker közösséghez tartozni.

Előadók