Az információbiztonság képzett szakembereire óriási szükség van már most is, a közeljövőben pedig méginkább az lesz, hiszen egyre több személyes és vállalati folyamatot segítenek a digitális eszközök. A hatékonyság és kényelem hátulütője azonban az egyre több felmerülő sérülékenység, amelyet ezek a digitális rendszerek rejtenek magukban. Egyes becslések szerint 2022-re 1,8 MILLIÓ információbiztonsági szakember hiányzik majd a globális munkaerőpiacról, mások ennél is nagyobb munkaerőhiányt jósolnak: szerintük 3,8 millió pozíció (!) nyílik meg 2021-ig. Ez a dinamikusan fejlődő szakterület nem csak a felhasználói adatok védelmét jelenti, amelyek nagyvállalatoknál találhatók, hanem nemzetbiztonsági szempontból is döntő jelentőségű. 

Képzésünk 11 éve piacvezető Magyarországon, jelenleg az egyetlen, amelyet a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH)
engedélyezett, és amely ráadásul nezetközi viszonylatban is elismert színvonalú: az EU-s felnőttképzési EKKR
rendszer skála (EKKR 1-7) 5. szintjének felel meg. 

A programot évfolyamonként 25 hallgató kezdheti el, sikeres végigcsinálása pedig komoly odaadást, kitartást igényel. Ahhoz, hogy el tudd dönteni, belevágj-e, neked való-e ez a szakma, még valószínűleg sok kérdést tisztázni szeretnél, ezért szeretettel várunk infóestünkön, ahol találkozhatsz a képzés oktatóival, fejlesztőivel, volt hallgatóival - akik mindannyian segítenek neked a döntésben.

 

Találkozzunk, ha az alábbi kérdések közül legalább egy felmerült benned: 

- Milyen előképzettségre van szükségem, kell-e valamit előre megtanulnom, ha nem mérnökként végeztem és nem az IT-ben dolgozon?

- Mire számíthatok, ha elvégzem a képzést? 

- Kik oktatnak, milyen tapasztalatuk van? 

- Mekkora leterheltséget jelent a képzés? Lehet mellette dolgozni? 

- Miért éri meg a vállalatoknak elküldeniük egy-két kollégát a képzésre?

- Milyen technológiákat lehet tanulni? Hogyan épül fel a tematika? Hogyan zajlik a vizsga?

- Tényleg fehér kalapot kell hordani? (Nem. ;) )

 

KIKET VÁRUNK?

- Motivált és kíváncsi embereket, akik belátják a digitalizáció és sérülékenység közti összefüggéseket, illetve ennek jelentőségét.

- Érdeklődőket, akik maguk szeretnék elvégezni a képzést. 

- Olyan vállalatok képviselőit, akiknek kiterjedt IT infrastruktúrája, rengeteg digitális ügyféladata van, vagy részt vesz valamilyen kritikus infrastruktúra üzemeltetésében. 

- Akik a digitális transzformáció küszöbén állnak és már a fejlesztés során figyelni akarnak az információbiztonság kritériumaira, nem csak utólag.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Várunk! :)