Az információbiztonság képzett szakembereire óriási szükség van már most is, a közeljövőben pedig méginkább az lesz, hiszen egyre több személyes és vállalati folyamatot segítenek a digitális eszközök. A hatékonyság és kényelem hátulütője azonban az egyre több felmerülő sérülékenység, amelyet ezek a digitális rendszerek rejtenek magukban. Ez a dinamikusan fejlődő szakterület nem csak a felhasználói adatok védelmét jelenti, amelyek nagyvállalatoknál találhatók, hanem nemzetbiztonsági szempontból is döntő jelentőségű. 

Képzésünk 11 éve piacvezető Magyarországon, jelenleg az egyetlen, amelyet a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH)
engedélyezett, és amely ráadásul nezetközi viszonylatban is elismert színvonalú: az EU-s felnőttképzési EKKR
rendszer skála (EKKR 1-7) 5. szintjének felel meg. 

Márciusi képzésünket a megszokott minőségben, de egy speciális csavarral indítjuk: Millás Etikus Hacker stábja felkarolja a csoportot és az indulástól a záróvizsgáig hol mentorként, hol Game of Cyber játékmesterként kíséri a résztvevőket.

 

találkozzunk, ha az alábbi kérdések közül legalább egy felmerül benned:

- Milyen előképzettségre van szükségem, kell-e valamit előre megtanulnom, ha nem mérnökként végeztem és nem az IT-ben dolgozon?

- Mire számíthatok, ha elvégzem a képzést? 

- Kik oktatnak, milyen tapasztalatuk van? 

- Mekkora leterheltséget jelent a képzés? Lehet mellette dolgozni? 

- Miért éri meg a vállalatoknak elküldeniük egy-két kollégát a képzésre?

- Milyen technológiákat lehet tanulni? Hogyan épül fel a tematika? Hogyan zajlik a vizsga?

- Hogyan élték túl Millásaink a képzés kihívásait?

- Milyen tanácsaik vannak Millásainknak az újonnan induló képzést résztvevői számára?

 

KIKET VÁRUNK?

- Motivált és kíváncsi embereket, akik belátják a digitalizáció és sérülékenység közti összefüggéseket, illetve ennek jelentőségét.

- Érdeklődőket, akik maguk szeretnék elvégezni a képzést. 

- Olyan vállalatok képviselőit, akiknek kiterjedt IT infrastruktúrája, rengeteg digitális ügyféladata van, vagy részt vesz valamilyen kritikus infrastruktúra üzemeltetésében. 

- Akik a digitális transzformáció küszöbén állnak és már a fejlesztés során figyelni akarnak az információbiztonság kritériumaira, nem csak utólag.

- Bárkit, aki kíváncsi rá, milyen az etikus hacker közösséghez tartozni.

 

Program

A meetupon a márciusban induló Millás Etikus Hacker csoportról, specifikus tartalmáról és Millás mentor programról beszélgetünk.

 

Kerekasztal beszélgetés résztvevői:

Frész Ferencet, képzésünk szakmai vezetője

Kántor Endre és Mihálovits András, márciusi Millás Etikus Hacker csoport mentorai

 

- A helyszínen jelentkezőknek 50%-os kedvezményt biztosítunk a márciusi Millás Hacker képzés árából, abban az esetben, ha meg tudják mondani, hogy hány százalékos eredményt ért el Mihálovits András a 3. modulzáró vizsgáján.

 

Kérdésed kapcsán, keress minket a millas@cyberinstitute.hu címen!