Felhasználási feltételek

Köszönjük a látogatást, reméljük, inspirálónak találod a honlapunkat!

A Cyber Institute Kft. (székhely: 1089 Budapest, Elnök utca 1. , adószám: 26130073-2-42 ; cégjegyzékszám: 01 09 343788, nyilvántartja a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága) elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.

1. Elfogadható használat

Kedved szerint fedezd fel a weboldalt és ha szeretnél javaslatot, kiegészítő tartalmat ajánlani, vagy kérdéseid lennének a meglévő tartalmakkal kapcsolatban, az info@cyberinstitute.hu emailcímre küldd el nekünk. Ennek során, kérjük, vedd figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Kérjük, a használat során: (a) ne sértsd meg más személyiségi jogait; (b) ne sértsd meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot; (c) kerüld a becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket; (d) ne tölts fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és (e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesd a weboldal sértetlenségét. Tájékoztatunk, hogy a Cyber Institute Kft. a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.

2. Adatvédelem

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed. Erről bővebben olvashatsz.

3. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

3.1. A Cyber Institute által szolgáltatott tartalom

A weboldalon a Cyber Institute által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a Cyber Institute, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon. A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot.

3.2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom

A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a Cyber Institute számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a Cyber Institute üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.Tájékoztatjuk, hogy a Cyber Institute saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy a Cyber Institute már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok a Cyber Institute-ot, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.

4. Felelősség

A Cyber Institute mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A Cyber Institute nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja. A weboldal a Cyber Institute weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Cyber Institute-nak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait. Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a Cyber Institute ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a Cyber Institute támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

5. Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője Cyber Institute​ Kft. (székhely: 1089 Budapest, Elnök utca 1. , adószám: 26130073-2-42; cégjegyzékszám: 01 09 343788 , nyilvántartja a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága).

Amennyiben bármilyen kérdésed vagy észrevételen van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az office@cyberinstitute.hu email címen. 

6. Változások

A Cyber Institute a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

7. Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A Cyber Institute nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal. Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.