Az Etikus Hacker képzés során a világ egyik legkeresettebb szakmáját sajátíthatják el a résztvevők. Az engedélyezett képzésen megismerik a hacker gondolkodásmódot és azokat a fejlett hacker eszközöket és technikákat, amelyeket hackerek és kiberbiztonsági szakértők használnak IT rendszerek sérülékenységeinek felderítésére. A program filozófiája szerint az etikus hacker csak úgy lehet sikeres, ha képes egy lépéssel a rosszfiúk előtt járni. Képesnek kell lennie előre látni az újabb és újabb fenyegetettségeket, felismerni az összefüggéseket, és mindezt hatékonyan kommunikálni a megbízója felé.

Egyedülálló programunk során nagy hangsúlyt helyezünk az egyedi problémamegoldó képességek és saját hacker eszközök fejlesztésére, valamint az etikus hacker gondolkodásmód kialakítására. A szakmai fogások mellett hallgatóink megismerkednek a legújabb hacker eszközökkel, és az Etikus Hacker alumni tagjává válnak, hogy a képzés után is lehetőségük legyen frissíteni tudásukat. A képzés lehetőséget ad az egyéni gondolkodásmód fejlesztésére, valamint egy keresett és sikeres szakma elsajátítására, ezáltal karrierfejlesztésre.

A tanmenet óriási rugalmasságot ad: a képzés ideje alatt a résztvevők 5 modulon haladnak végig. Minden modul első és utolsó napja gyakorlati alkalom, személyes konzultáció lehetőségével. A két alkalom közti időt azonban úgy osztják be a hallgatók, ahogy jónak látják. A hallgatók egy egyedi, a Cyber Drill Studio által erre a célra fejlesztett online platform segítségével haladnak a tananyaggal. Ez az interaktív online oktató és gyakorló rendszer egészíti ki a kötelező gyakorlati alkalmakat. A teljes tananyag írott, screencast valamint tanpályák formájában bármikor elérhető, így biztosítva a folyamatos tanulási és gyakorlási lehetőséget.

 

MIÉRT VÁLASZD EZT A KÉPZÉST?

 • Az egyetlen, Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) által engedélyezett és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) nyilvántartott hacker képzési program Magyarországon. Felnőttképzés „B” képzési kör, 7. Szakmacsoport (Informatika).
 • A megszerzett végzettség megfeleltethető az EU-s felnőttképzési EKKR rendszer skála (EKKR 1-7) 5. szintjének; ezzel külföldön is elismert, magas szintű végzettséget kapnak a hallgatók. ​
 • A képzés felkészít a legfontosabb nemzetközi képesítések megszerzésére: OSCP, CEH
 • A résztvevők a Cyber Drill Studio platformján képezhetik magukat, és hozzáférést kapnak az alap- és közepes szintű  Cyber Range gyakorlópályákhoz, vagyis élethű rendszereken tesztelhetik megszerzett tudásukat.
 • Oktatóink olyan nemzetközileg elismert szakemberek, akik a szakma meghatározó tagjai, és az oktatás mellett aktívan dolgoznak különböző projekteken itthon és külföldön.
 • Az iskola és a Cyber Services Zrt. között fennálló stratégiai együttműködésnek köszönhetően szinte minden évfolyamból vannak hallgatók, akik már a képzés során állásajánlatot kapnak.  
 • Végzett hallgatóink keresett szakemberek, akik tudására itthon is igényt tartanak olyan vállalatoknál, mint az Ernst and Young, Magyar Telekom, OTP Bank stb.
 • Az oktatás nyelve magyar.

Azoknak ajánljuk, akik:

 • pontosan értik, milyen óriási technológiai változások küszöbén állunk és ebben mekkora szerepük lesz a felkészült információbiztonsági szakértőknek;
 • új és különleges szakma elsajátításával szeretnék karrierjüket fejleszteni, és mindössze fél év befektetésével valódi értéket képviselő etikus hacker diplomát szeretnének szerezni;
 • információbiztonsági szakterületen dolgoznak és szeretnék bővíteni tudásukat;
 • már rendelkeznek az EC Council által kiadott CEH minősítéssel és szeretnének még jobban elmélyedni az etikus hackelés rejtelmeiben;
 • szeretnének a képzés elvégzése után bekerülni egy inspiráló, aktív szakmai közegbe, ahol folyamatosan lehetőség nyílik a tudásfrissítésre.

VOLT HALLGATÓINK MONDTÁK:

„Nem hiszem, hogy bármilyen újdonság mérhető lenne ahhoz a masszív alaphoz, amit a képzés nyújt. Erre épül minden, és ebből le is vezethető minden. Az újdonságok “csak” fejlődési irányok, de az alapok nélkül nincs értelme róluk beszélni.”
– Vargha Gergő, etikus hacker

„A képzés során fokozatosan ismerkedtünk meg az etikus hackelés sérülékenység-vizsgálati módszertanával. A webes vizsgálatok alkalmával betekintést nyertünk abba, hogy milyen a magyar és néhány külföldi weboldalak biztonsági állapota. Szinte minden esetben találhatók információszivárgást okozó hibák, ott felejtett fájlok stb. Ezen túl nagyon sok esetben sikerült a célpontok egy teljes adatbázisát megszerezni a bennük lévő felhasználónevekkel és jelszavakkal együtt. Több alkalommal teljesen át lehetett venni az irányítást egy-egy DMZ-ben található gép felett. A vizsga záró feladataként egy magyarországi telekommunikációs céget kaptunk. A képzésben talpon maradt hallgatók mind sikerrel vették a végső akadályt. A tényekkel nehéz vitatkozni, megtanultunk hackelni.”
– Dr. Erdődi László, etikus hacker

A képzés adatai

 • Képzés hossza

  4,5 hónap, 5 online képzési alkalom, 5 online vizsga alkalom,

  180 órányi távoktatás, közben folyamatos konzultációval kiegészítve
 • A képzés indulása

  2021. március 5.
 • Képzési alkalmak

  Péntekenként 09:00- 16:00 között, valósidejű online tanóra

  ( 5 db képzési nap, 5 db vizsga alkalom),

  15 % Early Bird kedvezmény
 • Jelentkezési határidő

  2021. március 4.
 • Részvételi díj

  1.900.000 Ft, Early Bird kedvezmény 15%

  Finanszírozási lehetőségekért kattints az érdeklődöm gombra!
 • A jelentkezéshez szükséges előképzettség

  Érettségi vizsga, Linux, Windows felhasználói, általános hálózati ismeretek
 • A képzés helyszíne

  Élő online oktatás
 • Felvételi formája

  Online felvételi elbeszélgetés

Tanúsítvány:
A sikeres résztvevők a Cyber Institute 'Minősített Etikus Hacker' tanúsítványát kapják kézhez.

Nyilvántartásba-vételi szám:
E-000669/2014

Felnőttképző engedély szám:

E/2020/000163

Szakmai programkövetelmény azonosító száma:
SzPk-00026-18-07 5 02 3/2

Képzési program nyilvántartásba vételi száma:
E-000669/2014/B001

A csoport maximális létszáma: 
25 fő

 

Bővebb információért keresd Német Noémit a noemi.nemet@cyberinstitute.hu email címen vagy a +36 70 607 4532 telefonszámon!

A képzés szakértői