a Cyber Institute története

A KÜRT Zrt., negyed évszázados sikertörténete alatt felhalmozott tudásra alapozva, a hazai üzleti és informatikai oktatói elit néhány képviselőjével összefogva hozta létre a KÜRT AKADÉMIA Továbbképző, Oktató Kft.-t. 2009-ben. A kezdeményezés olyan elismert gondolkodók, gyakorló szakemberek együttműködésével valósult meg, akik személyükkel, az általuk képviselt témákkal és tananyaggal is garanciát jelentettek az oktatási intézmény nívójára, az ott megszerezhető tudás aktualitására, alkalmazhatóságára vonatkozóan.

A KÜRT Akadémia Kft. célja olyan, nagy érdeklődésre számot tartó képzések megvalósítása, amelyek üzleti vagy informatikai területen hiánypótlóak. A KÜRT AKADÉMIA Továbbképző, Oktató Kft. 2014-ben szerezte meg a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által kiadott felnőttképzési engedélyt az Etikus hacker megnevezésű képzése révén, amelyet a Cyber Institute Kft. a KÜRT Akadémiától vette át jogutódlással 2017-ben. A Kft. jogutódként rendelkezik felnőttképzési engedéllyel és az Etikus hacker megnevezésű képzés képzési programjával.

Cyber Institute Kft. nyilvántartásba vételi száma: E-000669/2014. 

Etikus hacker képzés története

A Cyber Institute Etikus hacker képzése, Magyarországon egyedülálló, engedélyezett, 240 órás tanfolyama során nagy hangsúly van az egyedi problémamegoldó képességek és az etikus hacker gondolkodásmód kialakításán. A szakmai fogások elsajátítása mellett a hallgatók megismerkednek a legújabb hacker eszközökkel, és hozzáférést kapnak azokhoz a forrásokhoz, ahonnan a képzés után frissíteni tudják majd tudásukat. A képzést követően a kiváló eredménnyel végzett etikus hacker hallgatók éles bevetéseken is bizonyíthatják rátermettségüket, ugyanis a szakmai hátteret olyan szakértők biztosítják akik rendszeresen vesznek részt hazai és nemzetközi projektek lebonyolításában, ezzel is biztosítva az elméleti és gyakorlati képzés folyamatos naprakészségét.

Az Etikus hacker képzés szakmai tanácsadója Frész Ferenc, senior cyber defence expert; a Kürt Zrt. Biztonsági Intelligencia Központjának illetve a Nemzeti Biztonsági Felügyelet CDMA volt vezetője, a világszinten is szakmailag elismert Cyber Services Zrt. vezérigazgatója, több nemzetközi szervezet tagja.

Szakmai programkövetelmény azonosító száma száma: SzPk-00026-16-07-5-02-3/2. Képzési program nyilvántartásba vételi száma: E-000669/2014/B001.

Kürti Tamás

tulajdonos